[Stiri] OMS: Până în prezent nu au fost raportate decese

Știri mondene si de actualitate
Post Reply
User avatar
LaUR SNG
Fondator
Fondator
Posts: 9004
Joined: 6 years ago
Location: SNAGOV
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times
Age: 19
Contact:
Status: Offline
Romania

1 month ago

OMS: Până în prezent nu au fost raportate decese asociate tulpinii Omicron, dar noua variantă are potențialul de a produce mai mult de jumătate din cazurile de Covid din Europa în următoarele luni.

Pe fondul îngrijorărilor legate de redresarea economică globală, Organizația Mondială a Sănătății a reiterat faptul că încă nu s-au înregistrat decese provocate de Omicron, dar a avertizat că evaluarea eficacității vaccinurilor împotriva noii tulpini și a severității bolii va dura câteva săptămâni.

Vineri, șefa Fondului Monetar Internațional, Kristalina Georgieva declarase că Omicron ar putea încetini redresarea economică, la fel cum s-a întâmplat și în cazul tulpinii Delta. Varianta Omicron a fost detectată în cel puțin 38 de țări, iar Statele Unite și Australia au confirmat transmiterea variantei la nivel local.

Șeful Crucii Roșii, Francesco Rocca, a susținut că apariția Omicron este “dovada supremă” a pericolului ratelor inegale de vaccinare de la nivel global. Acesta a evidențiat avertismentele transmise anterior de comunitatea științifică în legătură cu riscul apariției unor variante în statele în care există o rată foarte scăzută de vaccinare.

Sursă alternativă: The Guardian.
„Iubiti totul cu toată inima ... căci viața se termină când vrea ea si pe nepusă masă !” – LaUR SNG

https://photos.app.goo.gl/WbQsF4C9QfvDvWSo6

Curios ? Nu il deschide :13:

[spoiler]Image[/spoiler]
[spoiler]Image[/spoiler]

https://www.facebook.com/10043517804227 ... 039605115/
Post Reply

Return to “Stiri”