Happy halloween!

,


TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

 [ 1 post ] 
[Stiri] Germania. Armin Laschet, premierul celui mai mare la 
Author Message
Fondator
User avatar
Posts: 8625
Membru din: Thu Sep 03, 2015 3:30 pm
Location: SNAGOV
Age: 18
Status: Offline
Puncte: 8625 - MEMBRU LOIAL
Multumiri date: 1056 times

Multumiri primite: 425 times
[Stiri] Germania. Armin Laschet, premierul celui mai mare la
Germania. Armin Laschet, premierul celui mai mare land, a câștigat alegerile interne din CDU și are prima șansă de a deveni succesorul Angelei Merkel la postul de cancelar, după parlamentarele din septembrie.
Deși era cotat cu a doua sau a treia șansă, premierul Landului Renania de Nord-Westfalia a câștigat alegerile interne din CDU, beneficiind și de sprijinul tacit al Angelei Merkel. Armin Laschet are 59 de ani și l-a învins pe omul de afaceri conservator Friedrich Merz, cu un scor de 521 de voturi la doar 466. Al treilea candidat, Norbert Röttgen, a fost eliminat în primul tur al scrutinului intern.

Domnul Laschet o înlocuiește în funcția de președinte al partidului pe Annegret Kramp-Karrenbauer, care, deși a preluat conducerea creștin-democraților în urmă cu doi ani, nu s-a profilat totuși ca succesoare a doamnei Merkel, ci a fost privită mai mult ca lider interimar al celui mai mare partid german (CDU a condus Germania 50, din cei 70 de ani de după război).

Germania va avea alegeri parlamentare în septembrie 2021, dar BBC observă că și în cazul unei victorii a CDU nu este garantat că Laschet va deveni următorul cancelar. Ministrul Sănătății, Jens Spahn, care acum îl secondează pe Laschet, dar și Markus Söder, liderul partidului bavarez CSU, sunt potențial candidați la conducerea guvernului federal.

Domnul Laschet a fost un aliat permanent al Angelei Merkel, inclusiv în politicile de integrare europeană, dar și atunci când aceasta a încurajat acceptarea imigranților. În mesajul său de campanie, Laschet a spus că o schimbare de direcție după Merkel “ar transmite exact semnalul greșit”, iar în discursul de învingător, el a precizat modest că: „Voi face totul pentru ca alianța să rămânp unită, iar apoi mă voi asigura că următorul cancelar va fi din Uniune [CDU/CSU]”.

În primăvara trecută a existat totuși un conflict între Laschet și Merkel, după ce premierul celui mai mare land german a cerut ridicarea restricțiilor epidemice mai devreme decât dorea cancelarul.

Sursă alternativă: DW


CSGAMERS.RO - SEMNATURA
„Iubiti totul cu toată inima ... căci viața se termină când vrea ea si pe nepusă masă !” – LaUR SNG

https://photos.app.goo.gl/WbQsF4C9QfvDvWSo6

Curios ? Nu il deschide :13:

Image

Image


https://www.facebook.com/10043517804227 ... 039605115/
Sat Jan 16, 2021 10:25 pm
Display posts from previous:  Sort by  
   [ 1 post ] 
TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

,


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 53 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
 
Translation/Traducere: phpBB Romania
Design realizat de catre EPIKAL pentru Counter-Strike Gamers Romania
For browsing this site is recommended to use Google Chrome with widescreen resolution 1280 x 1024 pixels. This website is Search Engine Optimization (SEO)
COPYRIGHT © CSGAMERS.RO - All right reserved.