MINECRAFT 1.9 – ACTUALIZARE DE LUPTĂ

Locked
User avatar
Killer
Membru
Membru
Posts: 154
Joined: 8 years ago
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 20
Status: Offline

7 years ago

Noi detalii despre Minecraft 1.9 a apărut în ediţia de anul acesta de Minecon. Vom continua să aştepte pentru această actualizare, odată ce acesta a fost în jur de aproape 7-8 luni de actualizare de mare de joc. Dupa ce a anuntat un nou update pentru Minecraft pentru Windows 10 că majoritatea dintre noi cu siguranţă doriţi să ştiţi mai multe informaţii despre Minecraft şi Java 1.9 versiunea care este de aşteptat să iasă în curând.



În timpul prezentării dezvoltatorii au confirmat, Asta ar fi Ender dragonul îmbunătăţit. În viitor, jucătorii vor aştepta să fie destul de dificil de seful, Cine se aşteaptă ca final. Acum ca stii Ender dragonul nu este atât de greu. Veţi cădea de asemenea, elemente noi la Dragon, şi va exista mai multe insule pentru studiu. După ce a fost învins Dragon jucători vor cădea într-o altă dimensiune în care ne putem kraftvat alimente noi şi există destul de câteva blocuri noi.



Împotriva fundal de toate acest lucru va fi adăugată şi o mulţime de obiecte noi şi noi enčanti, săgeţile ca unul dintre lucrurile interesante şi spelove, care va fi adăugat un scut.

Toate astea de acum sunt doar lucruri, care sunt de aşteptat să fie adăugate, dar odată ce te în Minecraft actualizare 1.9 veti afla cu siguranta ce fel de lucruri se adaugă. Pentru că de acum numai poate aştepta.
Locked

Return to “Despre Minecraft”