Administrarea rankurilor!

Urmărește-ne activitatea,vezi ce avem de gând cu această comunitate și vei afla cine suntem cu adevărat.
Locked
User avatar
LaUR SNG
Fondator
Fondator
Posts: 9038
Joined: 8 years ago
Location: SNAGOV
Has thanked: 11 times
Been thanked: 6 times
Zodiac:
Age: 21
Contact:
Status: Offline
Romania

7 years ago

Fondatorii - Sunt proprietarii de drept al acestui forum si au acces la orice zonă . Nu se ofera acest grad pe cerere .

Administratorii - Cu cateva accese mai putine decat Fondatorii, acestia au in permanență grijă de buna conduită pe forum, intreținerea unui comportament adecvat si o desfăsurare cat mai placută a activitaților pe forum. Nu se ofera acest grad pe cerere .

Super Moderatorii - Cu cateva accese mai putine decat Administratorii, acestia au in permanență grijă de intreținerea unui comportament adecvat si o desfăsurare cat mai placută a activitaților pe forum. De aseamenea se ocupă si de ceilalți useri cu rank pentru a-i invăța cum sa folosească accesele de care au parte .Sa aibă grija de forum,topicurile sa aibă bbcode,etc

Moderatorii - Au datoria de a avea grijă de fiecare categorie de pe forum, să nu lase userii să facă spam, sa nu injure etc. Au datoria de a-i avertiza pe membri si de a le oferi ajutor cand acestia au nevoie .

Moderatorii Ajutatori - In parte au aceleasi datorii ca Moderatorii doar cu catevă accese mai puține. La randul lor sa aibă grijă de chat, de categorii, de spam etc. Daca au nelămuriri pot cere ajutorul unui Super-Moderator sau unui Moderator .

GFX-Team - Se ocupă strict de zona Photoshop, rezolvarea cererilor, portolofii, tutoriale etc. Super-Moderatorii si Moderatorii nu au voie să se bage peste această zonă pentru +1 sau spam, doar dacă sunt rugați de un Designer sa dea WARN sau să il ajute cu ceva la topicul corespunzător .

Detinatorii Serverelor - Se ocupa strict de zona server'ului care il detine, rezolvarea cererilor, raportarea utilizatorilor care nu respecta regulamentul sectiunii, etc. Nimeni din staff nu are voie sa se bage peste zona lor pentru +1 sau spam .Ca sa detii acest rank, trebuie sa ai un server hostat 24/24 .

Admin Server - Din acest grup fac parte adminii de pe serverele comunitatii . Ca sa detii acest rank, trebuie sa ai grad pe un server din comunitate + sa faci aici o cerere [Please login or register to view this link] .

ViP- Zona strict restricționată pentru Fondatori , Administratorii si cei care cumpară rankul Vip.Ca sa detii acest rank , trebuie sa donezi 3 euro sau sa participi la concursurile organizate pe forum cei care dețin au obligația de a vota servere comunități .
Acestea fiind spuse , sper să fi lamurit orice discutie in privința fiecarui grad pe forum .
„Iubiti totul cu toată inima ... căci viața se termină când vrea ea si pe nepusă masă !” – LaUR SNG

https://photos.app.goo.gl/WbQsF4C9QfvDvWSo6

Curios ? Nu il deschide :13:

[spoiler]Image[/spoiler]
[spoiler]Image[/spoiler]

https://www.facebook.com/10043517804227 ... 039605115/
Locked

Return to “Generalitati forum”