[Noutati] Actualizările pentru ranked sunt live

Locked
User avatar
Lavy78
Administrator
Administrator
Posts: 2565
Joined: 8 years ago
Location: RO
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 22
Contact:
Status: Offline
Romania

7 years ago

Image

Restricțiile echipelor prestabilite

Sunt active. Meciurile ranked pentru jucătorii din categoriile Diamant 5 - Master nu mai acceptă grupuri de trei jucători, ci doar opțiuni solo sau duo. În plus, jucătorii din Challenger nu pot juca decât solo.

""Indiferent de modificările pe care le-am implementat de când a început sezonul ranked 2016, lista de așteptare dinamică încă nu corespunde necesităților jucătorilor. Mai exact, a dus la o scădere a integrității competitive în cadrul categoriilor superioare. Facem mai multe schimbări pentru a îmbunătăți listele ranked, începând cu următoarele două de mai jos.""

U N D E -S DOI P U T E R E A CREȘTE : Jucătorii din categoriile Diamant 5 - Master pot alege să intre în lista de așteptare fie singuri, fie cu un coechipier.

P E CONT P R O P R I U : Pentru a asigura corectitudinea vârfului clasamentului, jucătorii din Challenger nu pot juca decât solo.


Auto-distribuire

Jucătorii din seriile de promovare vor primi garantat unul dintre cele două roluri alese (schimbarea va fi implementată mai târziu în acest patch). Auto-distribuirea a fost introdusă în listele de așteptare draft normale.


""Știm că dacă un jucător este auto-distribuit în meciurile de promovare nu poate da tot ce are mai bun în momentele decisive, așadar eliminăm aceste situații. Însă pentru că acest sistem și-a dovedit eficiența pentru reducerea timpilor de așteptare, l-am introdus în listele de așteptare draft normale pentru a-i ajuta pe jucătorii care încă se confruntă cu lag-uri excesive în afara orelor de vârf.""

A U T O - D E T E R M I N A R E : Când sunt în seriile de promovare (când se află între categorii sau divizii), jucătorii vor primi garantat unul dintre cele două roluri selectate.

P R O T E C Ț I E : Jucătorii nu mai pot fi auto-distribuiți în meciuri consecutive.

D I S T R I B U I R E ACTIVATĂ : Auto-distribuirea a fost activată în jocurile draft normale pentru cazurile în care timpii de așteptare devin extrem de lungi.
Image
Locked

Return to “Noutăți”