[Fifa News] FIFA 17 Noul Career Mode

Locked
User avatar
Sh0w
Membru
Membru
Posts: 644
Joined: 7 years ago
Location: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 22
Status: Offline

7 years ago

FIFA 17 Career Mode pe PlayStation 4, Xbox One și PC-ul adaugă profunzime experiența dvs. cu noi caracteristici care vă oferă un control mai mare asupra sezon clubului tău, opțiunea de a concura în J-League, și avatarul dvs. de manager pe deplin prestate în roaming margine .

Managementul Total Club
Management Total Club vă oferă noi obiective pentru îndeplinirea pe baza priorităților tale de bord. Fiecare echipa are acum o personalitate unică care dictează obiectivele pe care va trebui să le realizeze atât pe termen scurt și lung pentru a reuși la club.

așteptările dvs. de bord se încadrează în cinci categorii:

Succesul domestic
Succesul Continental
expunere de brand
Financiar
Dezvoltarea tinerilor
Să promoveze jucători tineri, a reveni la divizia de top, extinde brand-clubului tău în Asia, semnează jucători de clasă mondială - acestea sunt doar câteva exemple de obiective vă puteți aștepta în modul Cariera în FIFA 17.

Vei putea vedea progresul cu privire la aceste obiective dintr-un meniu nou in cadrul Career Mode. A atinge obiectivele de a păstra dvs. de rating popularitate de conducere la țintă.
Fie că sunteți returnarea unui gigant căzut la fosta lor glorie, transformându-echipa într-un centru de putere europeană, cu ajutorul unui program de tineret de clasă mondială sau menținerea finanțelor clubului dumneavoastră în negru, Management Total Club păstrează experiența cariera în stare proaspătă și dinamică sezon de sezon.

Sistemul financiar
FIFA 17 Cariera Mode introduce Club Worth, un sistem financiar de club rescris și autentic cu diferite surse de venituri și cheltuieli. Vei fi acum posibilitatea de a vedea o defalcare detaliată a veniturilor dvs. din transferuri, credite, venituri meci de zile, mass-media și merchandising, în timp ce outgoings dvs. pe jucător și salarii scout, facilități pentru tineret, întreținere stadion și de călătorie va fi de asemenea vizibile pentru tine în meniul Finanțe. Acest lucru va ajuta să vă păstrați finanțele sub control, o necesitate pentru fiecare club de fotbal modern.
manageri
Realizat de Frostbite ™ pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One, managerii sunt aduse la viață pe banda pentru prima dată în modul Cariera. Vei putea alege unul dintre cele 11 vagoane de înaltă rezoluție pentru a ocupa zona tehnică pe care îl veți vedea apoi în timpul jocului.
noua ligă
Japonia J1 League se alatura listei de ligi în care veți putea concura în FIFA 17 de modul Cariera.
Locked

Return to “Noutati FIFA”