[Tutorial] Cum treci de Privacy Protection

Locked
User avatar
MR.Killer<05>
Membru
Membru
Posts: 1403
Joined: 7 years ago
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 19
Status: Offline

7 years ago

Cum treci de Privacy Protection password pe telefoanele Allview, dar tutorialul este valabil pe toate telefoanele ce ruleaza pe o platforma de la MediaTEK. Am sa va arat cum sa faceti asta in cele ce urmeaza si sunt 2 modalitati.

Una implica rescrierea de firmware prin metoda clasica, adica cea care implica folosirea aplicatiei SP Flash tools si existenta unui fisier firmware compatibil cu modelul vostru de telefon, metoda nr 2 implica folosirea aplicatiei Miracle Box, insa aceasta nu se gaseste pentru descarcarea gratuita.
Metode mai simple nu exista din pacate, mesajul Privacy Protection Password apare in mod normal dupa ce ati facut hard reset si doriti sa reinitializati sistemul de operare, insa nu mai stiti datele anterioare cu care ati fost conectat.

Am sa va arat totusi metoda mai simpla, adica cea cu format/rescriere de ROM! Retineti ca se vor sterge toate datele pe care le aveti in telefon, acesta se va formata!
1.Descarca aplicatia SP Flash Tools si instaleaz-o pe PC

2.Descarca si instaleaza (in cazul in care in sunt deja instalati) pe PC driverii de la MediaTEK

3.Extrageti si porniti pe PC aplicatia SP Flash Tools – conectati telefonul oprit la PC si nu-l deconectati pana la sfarsit

5.Cautati pe PC folderul ce contine fisierul firmware compatibil telefonului vostru si alegeti de acolo fisierul scatter!
6.Apoi, in SP Flash Tools – navigati si selectati FORMAT, bifati exact ceea ce vedeti mai jos si apoi apasati START. Asteptati apoi cateva minute pana cand vedeti mesajul “format complete”:
7. Selectati din nou in SP Flash Tools “download” si “download only”:
8.Apasati apoi butonul verde “DOWNLOAD”
Asteptati acum finalizarea procedurii, NU interveniti asupra telefonului si nu il deconectati! Acesta va reporni in mod normal si veti scapa astfel de mesajul Privacy Protection password pe telefon, acesta va fi insa formatat complet!
Locked

Return to “Android”