ELKO Romania anunta primele evenimente dedicate solutiilor p

Locked
User avatar
PsihǾlǾgul
DONATOR
DONATOR
Posts: 1107
Joined: 7 years ago
Location: ✘ ЯØØT ZØN3 ✘
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 29
Contact:
Status: Offline

6 years ago

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, a organizat pe data de 17 noiembrie la Cluj-Napoca si urmeaza sa organizeze pe 8 decembrie la Bucuresti primele evenimente dedicate solutiilor pentru retail.

Echipamentele si solutiile IT sunt definitorii pentru societatea moderna, care a evoluat si a devenit tot mai eficienta folosindu-se de ele. In cadrul diferitelor industrii, utilizatorii din retail reprezinta o categorie aparte, cu nevoi specifice, care se transpun direct in succesul afacerii. Prevenirea pierderilor, optimizarea magazinului, controlul accesului, monitorizarea si solutiile de alimentare optimizate pentru retail sunt aspectele care vor fi tratate in cadrul celor doua evenimente, organizate de ELKO Romania in parteneriat cu Axis Communications, cu partener invitat APC by Schneider Electric.

Pierderile reprezinta probabil una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta managerii din mediul retail si, de aceea, evenimentul va debuta cu prezentarea solutiilor Axis de preventie a acestora. Din aceasta categorie, AXIS Random Selector foloseste algoritmi avansati de la Cognimatics, a caror eficienta a fost demonstrata pentru selectia obiectiva a persoanelor dintr-un magazin care ar trebui supuse inspectiei. Pentru utilizarea solutiei, nu este necesar un sistem de calcul dedicat, ea fiind rulata direct in camerele de supraveghere video Axis, folosind procesorul acestora. In plus, programul include functia AXIS People Counter, care colecteaza date statistice despre vizitatorii magazinului, pe intervale orare. O alta masura de prevenire a pierderilor este AXIS Tailgating Detector, o solutie utilizata in zonele cu acces controlat, pentru a detecta si raporta daca zona de acces este tranzitata de mai multe persoane simultan. Folosind tot algoritmi Cognimatics, sistemul este complet automat si integrat in camerele Axis. In scopul securizarii cailor de acces a fost dezvoltat si sistemul AXIS Direction Detector, care ruleaza direct in camerele Axis si faciliteaza, cu ajutorul acelorasi algoritmi Cognimatics, detectia automata a persoanelor ce se deplaseaza in sens opus celui permis.

Prevenirea pierderilor nu reprezinta singura metoda prin care o afacere din mediul retail poate deveni mai profitabila. Optimizarea spatiului de desfacere poate imbunatati semnificativ gradul de satisfactie a clientilor, vizibilitatea produselor si implicit incasarile. O optimizare corecta trebuie sa se bazeze insa pe date statistice, precum cele furnizate de AXIS Store Reporter – un serviciu cu interfata web care colecteaza si centralizeaza datele furnizate de AXIS Store Optimization Suite si AXIS Loss Prevention Suite. Pe langa suportul pentru AXIS Random Selector, AXIS Tailgating Detector si AXIS Direction Detector, acesta suporta si aplicatiile People Counter, 3D People Counter, Queue Monitor, Occupancy Estimator si Demographic Identifier. AXIS People Counter si AXIS 3D People Counter efectueaza o numaratoare a vizitatorilor unui magazin si contorizeaza numarul clientilor efectivi, iar datele pot fi utilizate ulterior pentru a evalua impactul mesajelor publicitare si al campaniilor ori pentru a ajusta numarul angajatilor in functie de intervale orare. AXIS Queue Monitor asigura o monitorizare in timp real a cozilor formate in magazine, permitandu-le managerilor sa aloce rapid mai mult personal in zonele aglomerate, pentru a mentine nivelul de satisfactie a clientilor la cote cat mai ridicate. AXIS Occupancy Estimator determina cati oameni se afla in medie intr-un anumit spatiu, intr-o anumita perioada din zi, astfel incat managerii sa poata exploata mai bine potentialul unei zone, sa poata determina orele de varf sau sa poata distribui mai eficient personalul. Daca solutiile de optimizare enumerate pana acum ofera date cantitative, Axis Demographic Identifier vine sa analizeze tipologia vizitatorilor unui magazin din punct de vedere demografic, permitand realizarea ultarioara a unor activitati de marketing adecvate.

Pe langa prevenirea pierderilor si optimizari, mediul retail are nevoie si de solutii de securitate cat mai eficiente si mai usor de instalat si operat. Pentru securizarea spatiilor cu acces restrictionat, portofoliul Axis Communications contine o serie de echipamente pentru controlul accesului, precum controllere pentru usi cu conectare la retea, solutii de autentificare audiovizuala sau cititoare de carduri de acces. Pentru parcari, pe langa sistemele de supraveghere video bine cunoscute, Axis ofera si solutii LPR (Licence Plate Recognition), ce pot fi utilizate fie pentru controlul accesului, fie pentru automatizarea sistemului de taxare.

O implementare electro-IT sigura are intotdeauna in spate solutii de alimentare flexibile, de incredere si usor de monitorizat. Echipamentele Smart-UPS de la APC sunt ideale pentru protectia oricaror dispozitive cu conectare la retea, fiind disponibile intr-o varietate larga de formate si dimensiuni, pentru a deservi orice aplicatie si buget. Pentru acestea, APC ofera solutia de management, control si raportare PowerChute, care include si o functie de oprire controlata a sistemelor de calcul conectate, in situatia unor intreruperi prelungite in alimentarea cu energie electrica. Si tot APC ofera o gama variata de micro data centere, ideale pentru segmentul retail prin designul lor „plug-and-play”, ce integreaza toate echipamentele hardware necesare intr-un sistem prefabricat. Ele se bazeaza pe o constructie modulara care simplifica dezvoltarea ulterioara si adopta un aspect care sa se incadreze cu usurinta in orice mediu.

Despre Grupul ELKO si ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse si solutii IT din regiune, reprezentand 200 de producatori si oferind o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 7500 de companii, producatori de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de tari in Europa si Asia Centrala. Cifra de afaceri a grupului in 2016 s-a ridicat la 1460 milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT: solutii mobile, componente, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom.

Mai multe informatii:
[Please login or register to view this link]

Sursa: [Please login or register to view this link]
┏━━┓ ︱︱︱︱ ︱︱ ┏┓︱︱ ︱︱︱︱
┃┏┓┃ ︱︱︱︱ ︱︱ ┃┃︱︱ ︱︱︱︱
┃┗┛┃ ┏━━┓ ┏┓ ┃┗━┓ ┏━━┓
┃┏━┛ ┃━━┫ ┣┫ ┃┏┓┃ ┃┏┓┃
┃┃︱︱ ┣━━┃ ┃┃ ┃┃┃┃ ┃┗┛┃
┗┛︱︱ ┗━━┛ ┗┛ ┗┛┗┛ ┗━━┛
Image
Image
Image Image Image
Image Image Image
Locked

Return to “Diverse”