[Horoscop] 03.11.2018

Locked
User avatar
Rusu Radu
Moderator
Moderator
Posts: 2017
Joined: 8 years ago
Location: Dozer
Has thanked: 21 times
Been thanked: 7 times
Zodiac:
Age: 24
Contact:
Status: Offline
Jamaica

5 years ago

Image
BERBEC
Avand in vedere ca este posibil sa va confruntati cu o atitudine necooperanta a colegilor sau a asociatilor, e-astrolog.ro va sugereaza sa amanati activitatile dificile in plan profesional sau in afaceri.
Daca aveti posibilitatea sa faceti o calatorie impreuna cu persoana iubita, ar fi bine sa nu ratati ocazia. O activitate placuta si relaxanta s-ar putea dovedi benefica pentru relatia de cuplu.
In cazul in care aveti de luat o decizie importanta, puteti sa va bazati pe intuitie.

Image
TAUR
Astazi beneficiati de o mare putere de convingere, iar relatiile cu cei din jur ar trebui sa decurga fara probleme. Este o zi buna pentru a negocia contracte si pentru a semna documente oficiale.
Eastrolog.ro va sfatuieste sa dati dovada de rabdare si sa nu incercati sa obtineti castiguri usoare.
Ati face bine sa fiti prudent in conversatiile cu femeile din anturaj, fiindca este posibil sa aveti surprize neplacute.

Image
GEMENI
La locul de munca si in afaceri sunteti entuziast si aveti posibilitatea sa demarati o lucrare pentru care nu ati avut timp pana acum. Daca intampinati dificultati, eastrolog.eu va sfatuieste sa apelati la ajutorul unui coleg cu mai multa experienta.
Aveti posibilitatea sa rezolvati o problema legata de viata de familie.
Conjunctura astrala de azi este favorabila intalnirilor cu prietenii.

Image
RAC
In activitatea profesionala si in afaceri se intrevede o zi destul de incarcata si agitata, dar aveti sanse sa realizati tot ce v-ati propus, gratie unor idei ingenioase.
Eastrolog.ro va recomanda sa profitati de aceasta conjunctura favorabila pentru a recupera eventualele intarzieri, dar sa nu va suprasolicitati si sa nu neglijati odihna.
Partenerul de viata va apreciaza initiativele privind anumite schimbari in locuinta sau in legatura cu activitatea casnica.
Ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu cu rudele.

Image
LEU
Colegii de munca si partenerii de afaceri va apreciaza competenta si seriozitatea si s-ar putea sa apeleze la sfaturile sau la ajutorul dumneavoastra.
Eastrolog.ro va semnaleaza ca parcurgeti o perioada favorabila in plan profesional, de care ar fi bine sa profitati pentru a finaliza un proiect important.
Este o zi buna pentru a stabili noi relatii profesionale si personale, dar va recomandam sa nu neglijati relatia cu persoana iubita.

Image
FECIOARA
In prima parte a zilei este posibil sa faceti o scurta calatorie in interes personal, care se dovedeste benefica pentru relatia cu persoana iubita.
S-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana interesanta, de la care aflati informatii utile pentru afaceri. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu faceti promisiuni daca nu sunteti sigur ca va puteti tine de cuvant.
Se pare ca aveti tendinta sa va odihniti prea putin.

Image
BALANTA
Este de asteptat sa fiti intr-o forma intelectuala foarte buna si sa comunicati cu mare usurinta. Aveti sanse de reusita in toate activitatile legate de camin, iar relatiile cu familia ar trebui sa fie foarte bune.
Este posibil sa se iveasca ocazia de a ajuta o persoana apropiata sa rezolve o problema personala dificila sau delicata.
Eastrolog.ro va recomanda sa nu ignorati sfaturile femeilor din anturaj, chiar daca la prima vedere nu par foarte interesante.

Image
SCORPION
Este posibil sa primiti un cadou surprinzator sau o veste interesanta de la persoana iubita.
In a doua parte a zilei s-ar putea sa aveti de luat o decizie importanta in ceea ce priveste relatiile sentimentale. Eastrolog.ro va recomanda sa va bazati pe intuitia.
Un grup de prieteni v-ar putea invita la o intrunire sau intr-o calatorie.

Image
SAGETATOR
Aveti tendinta sa va dedicati tot timpul unor probleme profesionale sau personale si sa neglijati relatiile sentimentale.
Eastrolog.ro va sugereaza sa amanati activitatile profesionale dificile, care necesita atentie si capacitate de concentrare. In schimb, v-ar prinde bine o iesire impreuna cu persoana iubita.
Problemele care va preocupa nu sunt chiar atat de grave pe cat credeti. Puteti fi mai optimist.

Image
CAPRICORN
Munca depusa in ultima perioada incepe sa isi arate roadele. Se intrevad satisfactii importante atat in ceea ce priveste beneficiile materiale, cat si in societate.
Azi sunt favorizate negocierile si discutarea chestiunilor profesionale delicate. Este indicat sa mizati pe seriozitate si onestitate si sa nu promiteti mai mult decat sunteti sigur ca puteti realiza.
Eastrolog.ro va recomanda sa fiti prudent in relatiile sentimentale si sa nu ignorati problemele cu care se confrunta persoana iubita.


Image
VARSATOR
La locul de munca si in afaceri aveti posibilitatea sa va asumati noi responsabilitati. Conjunctura astrala de azi este favorabila activitatilor intelectuale.
Ati putea avea ocazia sa va afirmati in plan social si nu este exclus sa va faceti remarcat de o persoana de care va simtiti atras.
Eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti atent la acte si la bani, pentru ca exista riscul sa pierdeti ceva.


Image
PESTI
Azi sunt favorizate relatiile cu prietenii si cu rudele. In prima parte a zilei este posibil sa va intalniti cu o persoana pe care o apreciati si cu care nu v-ati vazut de multa vreme.
Aveti posibilitatea sa rezolvati o problema familiala pentru care nu ati avut timp pana acum.
Eastrolog.ro va recomanda sa nu ignorati sfaturile unor persoane cu experienta din anturaj.
Viaţa însăşi este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăieşti ca pe ceva magic.


©Rusu Radu

2024 CSGAMERS IS HERE
Locked

Return to “Horoscop”