[Gadget] Volkswagen Passat 2020 aduce un plus de putere.

Locked
User avatar
Nagato
Membru
Membru
Posts: 447
Joined: 7 years ago
Location: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 21
Status: Offline

5 years ago

Volkswagen a lansat, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, noul sedan Passat 2020. Modelul aduce prima restilizare majoră a ofertei de sedan de dimensiuni medii VW din 2011.
„Passat este singurul sedan de dimensiuni medii care oferă dinamica de conducere germană la un preț accesibil și care a rezonat mult timp cu cumpărătorii pentru combinația de confort, fiabilitate și dinamică de conducere”, a declarat directorul executiv al Volkswagen North America, Scott Keogh.

Din punct de vedere estetic, Passat-ul construit de Tennessee pare inspirat din noul sedan compact Jetta 2019, lansat recent.

„Prin acest nou model, am subliniat stilul inconfundabil și am adus un plus de tehnologie, pentru ca Passat 2020 să devină și mai atractiv”, a mai spus Keogh.

Noul Passat 2020 va concura într-o piață extrem de competitivă, dominată în prezent, cel puțin în SUA, de Toyota Camry, Honda Accord și Nissan Altima.

Passat-ul va fi propulsat de o versiune actualizată a motorului de 2.0 litri, cu turbocompresor și patru cilindri. Propulsorul dezvoltă 174 CP, iar noul convertor de cuplu și o actualizare a software-ului îmbunătățesc semnificativ cuplul acestuia. Mașina va include o transmisie automată cu șase trepte.

Dincolo de propulsia actualizată, noul Passat 2020 va primi faruri LED și un touchscreen de ultimă generație, care rulează sistemul de infotainment MIB II, care oferă atât Apple CarPlay cât și Android Auto.

Sedanul de dimensiuni medii al VW va primi, de asemenea, noi tehnologii de siguranță, cum ar fi asistența de croazieră, farurile adaptive și asistența la parcare.

Volkswagen Passat 2020 va ajunge în showroom-urile din SUA în vara anului 2019. Prețul oficial pentru Passat 2020 nu a fost anunțat. Modelul actual, Passat 2019, are prețuri ce încep de la 25.295 dolari. Detalii despre disponibilitatea modelului pe piața europeană încă nu au fost făcute publice.
Image
21's legacy
Locked

Return to “Gadgeturi”