[PUBG] PUBG ajunge la statistica pe care nu si-ar dorii..

Locked
User avatar
csf! #weed
Membru
Membru
Posts: 361
Joined: 7 years ago
Location: Croatia , CUVÂNT CENZURAT
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 29
Contact:
Status: Offline

5 years ago

Image

Code: Select all

PUBG e unul dintre cele mai populare jocuri ale momentului, însă cifra de care dezvoltatorii sigur se tem a ajuns în statisticile titlului.

Cel puțin dacă ne raportăm la ultimul an, PUBG a avut întotdeauna cel puțin un milion de jucători conectați zilnic, iar asta e ceva foarte îmbucurător pentru companie. Mai puțin promițător e faptul că ieri, pe 10 septembrie, PlayerUnknown’s Battlegrounds nu a reușit să mai atingă această cifră.

PUBG a rămas la 960.000 de jucători, iar asta nu e o simplă întâmplare. Concomitent cu această scădere, modul Blackout battle royale din Call of Duty Black Ops 4 a fost lansat în variantă beta, pentru cei care au făcut precomenzi pe PlayStation 4.
Image

Code: Select all

PUBG este într-o continuă scădere încă de când a atins vârful de popularitate, din ianuarie 2018, când au fost 3,2 milioane de jucători într-o singură zi. În graficul extras de pe SteamDB, poți observa popularitatea jocului încă de când a ajuns în Early Access pe Steam, marcat cu punctul A.

În punctul B e vorba de ziua în care jocul a ieșit din Early Access și a fost în variantă full, iar în punctul C e vorba de momentul în care variantele de mobile ale jocului au fost lansate. Ar putea fi vorba de mai mulți factori pentru scăderea constantă.

Cel mai mare ”vinovat” pentru situația PlayerUnknown’s Battlegrounds ar putea fi chiar rivalul acestuia, Fortnite. Jocul celor de la Epic Games vine cu update-uri destul de des, are o mulțime de fani în rândul celebrităților și pare să aibă mai puține probleme decât PUBG. Cel din urmă este și subiectul unei campanii a dezvoltatorilor, prin care se încearcă rezolvarea diverselor probleme ale titlului.
STEAM SECUNDAR
Image


ALL RESPECT FOR WEED!
Image
Locked

Return to “News”