[PUBG] Creatorii PUBG iau măsuri drastice pentru hackeri.

Locked
User avatar
csf! #weed
Membru
Membru
Posts: 361
Joined: 7 years ago
Location: Croatia , CUVÂNT CENZURAT
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 29
Contact:
Status: Offline

5 years ago

Image

Code: Select all

Creatorii PUBG au anunțat în urmă cu ceva vreme că vor investiga cazurile jucătorilor profesioniști, dar și ale altora,

În urmă cu o lună, o echipă din spatele PlayerUnknown’s Battlegrounds a „efectuat o investiga’ie globală asupra tuturor jucătorilor profesioniști de PUBG.” Scopul acesteia a fost să descopere jucători care foloseau coduri, până atunci greu de detectat.
Investigația a dovedit că o mulțime dintre aceștia au folosit astfel de coduri, iar acum aceștia au fost și suspendați. Codul specific la care se referă dezvoltatorii PUBG, acest ”program neautorizat”, este un hack pentru hartă care folosește un VPN pentru a citi pachetele de date trimise către servere. Astfel, jucătorii pot vedea locația oponenților pe un ecran separat față de cel pe care se joacă. Pentru că acest hack nu accesează nimic din datele jocului stocate local, e greu de detectat.

PUBG a început să suspende un număr semnificativ de jucători care foloseau acest hack, încă dinainte de Crăciun. Peste 30.000 de jucători au interzis la joc în urma acestei situații, inclusiv patru jucători profesioniști și echipele lor. Dincolo de aceștia, alți zece profesioniști au fost suspendați săptămâna aceasta. Încă doi au fost suspendați pentru că știau că colegi de echipă trișau, dar nu au făcut nimic în prviința asta.

Situația pătează scena esports a PUBG, despre care dezvoltatorii spun că ”a afectat profund integritatea jocului.” Majoritatea celor prinși au fost suspendați pentru trei ani.

Cei de la PlayerUnknown’s Battlegrounds spun că, pentru viitoarele competiții, toți participanții vor fi verificați temeinic, iar cei față de care se găsesc dovezi că ar fi folosit programe neautorizate vor fi suspendați.
STEAM SECUNDAR
Image


ALL RESPECT FOR WEED!
Image
Locked

Return to “News”