[PUBG] Țara în care Fortnite și PUBG au fost interzise .

Locked
User avatar
csf! #weed
Membru
Membru
Posts: 361
Joined: 7 years ago
Location: Croatia , CUVÂNT CENZURAT
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 29
Contact:
Status: Offline

5 years ago

Image

Code: Select all

Fortnite și PUBG or fi populare la nivel global, dar autoritățile dintr-un stat le-au pus gând rău și au interzis ambele jocuri.

Guvernul din China e cunoscut deja pentru apucăturile totalitar-distopice pe care le are. Autoritățile au fondat un comitet care să analizeze ”etica online” din jocuri multiplayer, ca să descopere dacă acestea încalcă regulile sociale și etice ale statului.
În cadrul primelor review-uri, au fost analizate 20 de jocuri online, iar rezultatele arată că în cazul a 11 dintre acestea, dezvoltatorii vor trebui să ia măsuri ca să corecteze elementele din joc. Alte nouă titluri au eșuat complet testul, așa că sunt interzise în China.

PUBG, Fortnite, dar și alte titluri, ca H1Z1, Ring of Elysium și Paladins au fost interzise de către chinezi. În cazul unora, motivul invocat a fost că acestea conțin prea mult sânge. E puțin ciudată alegerea în cazul Fortnite, care este cunoscut tocmai pentru că nu conține sânge.

Paladins, pe de altă parte, a fost interzis pentru că are sânge, conținut vulgar, dar și pentru că apar caractere feminine ”care arată prea mult.”

Jocuri ca League of Legends, World of Warcraft, Diablo și Overwatch au ajuns și ele în vizorul autorităților. Din fericire, aici e vorba doar de ”acțiuni corective” care ar trebui luate pentru ca jocurile să nu fie interzise. Jocurile au probleme diverse, între care ”elemente grafice care promovează valori greșite”, ”căsuțe de chat care nu sunt armonioase” sau chiar faptul că în misiunile Diablo se face ”uz de fraudă.”

Rămâne de văzut în ce direcție vor merge autoritățile chineze cu aceste ”epurări” din mediul jocurilor online.
STEAM SECUNDAR
Image


ALL RESPECT FOR WEED!
Image
Locked

Return to “News”