[PUBG] Dacă ești fan PUBG, Microsoft are o veste bună .

Locked
User avatar
csf! #weed
Membru
Membru
Posts: 361
Joined: 7 years ago
Location: Croatia , CUVÂNT CENZURAT
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 29
Contact:
Status: Offline

5 years ago

Image

Code: Select all

Spre deosebire de Fortnite, PUBG a fost dintotdeauna contra cost, exceptând versiunea de mobil. Posesorii de Xbox se pare însă că se vor bucura de același privilegiu.

La câteva zile după ce s-a anunțat încetarea exclusivități pe console Xbox One și PC-uri cu Windows, amatorii de platforme Microsoft primesc o veste bună. În timp ce posesorii de PlayStation vor începe să plătească pentru PUBG, dar se vor bucura că îl pot experimenta, utilizatorii de Xbox vor înceta să mai dea bani pe acest privilegiu.
Pe de altă parte, pentru că vorbim de un joc online, vei fi oricum nevoit să fii abonat la Xbox Live Gold pentru a te bucura de el. Asta se traduce într-o investiție de 10 dolari pe lună sau 60 de dolari pe an, valoare care se reflectă atât în acces la serviciile online oferite de Microsoft, cât și câteva jocuri gratuite oferite în fiecare lună.

Tot la capitolul oferte anunțate de Microsoft în ultima perioadă, PES 2019 va fi disponibil gratuit pentru descărcare din Windows Store. Din fericire, Pro Evolution Soccer 2019 are o componentă single player de care te vei putea bucura fără probleme. În schimb, dacă vrei să te afli într-o competiție online cu prietenii, vei putea face acest lucru doar din poziția de abonat la Xbox Live Gold.
Fanii PUBG se vor mai bucura de o veste bună datorită parteneriatului anunțat de curând cu Suicide Squad. Din câte se pare, conform unui anunț PUBG Corp., vei putea profita în curând de două skin-uri noi pentru jucători. Este vorba de The Joker și Harley Quinn.

Cele două personaje din universul de benzi desenate DC vor fi disponibile în curând. Anunțul a fost făcut prin intermediul trailer-ului de mai sus, dar detaliile aferente lansării nu sunt foarte multe. De exemplu, nu se știe dacă Harley Quinn va veni la înaintare cu bâta ei de baseball emblematică.
STEAM SECUNDAR
Image


ALL RESPECT FOR WEED!
Image
Locked

Return to “News”