[PUBG] PUBG pentru PC primeste un sistem de rank

Locked
User avatar
Fadded.
Membru
Membru
Posts: 212
Joined: 5 years ago
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Status: Offline

5 years ago

PUBG continuă să primească update-uri, așa cum ți-au promis dezvoltatorii, iar acum e rândul unui sistem de ranking pentru jocul pe PC.

PUBG Corp pare că își ia în serios rolul de dezvoltator al jocului PlayerUnknown’s Battlegrounds, astfel că primești un update nou și destul de consistent pentru joc.

PUBG Mobile avea deja un sistem de ranking încorporat, iar acum se pare că este adus și în varianta pentru calculatoare. Conform informațiilor oficiale, vor fi opt rankuri în total, Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Elite, Master și Grandmaster. Vei putea să crești în rank în funcție de punctele pe care le aduni, însă nu au fost date detalii și despre cum vei putea primi aceste puncte.
De asemenea, te vei bucura să afli că selecția de hărți individuale se întoarce în PUBG. Nu va mai trebui să te chinui cu alegerea unei liste de hărți, din care inevitabil vei ajunge să joci pe Miramar.
PUBG mai face o schimbare. Dacă ai mai multe obiecte de același fel în inventory, le vei putea schimba pentru unul superior. Îți vor trebui 10 obiecte de același fel și de același nivel pentru a primi unul de nivel superior. Momentan, poți să faci upgrade-uri până la nivelul albastru. Astfel, obiectele legendare și epice nu vor putea fi obținute prin schimburi.

Evident, noul update rezolvă și alte câteva probleme ale jocului, așa cum au promis deja dezvoltatorii că vor face în cadrul inițiativei de îmbunătățire a PlayerUnknown’s Battlegrounds.
Locked

Return to “News”