[PUBG] Anti Hack

Locked
User avatar
Fadded.
Membru
Membru
Posts: 212
Joined: 5 years ago
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Status: Offline

5 years ago

Actualizarea numita Anti Hack a jocului PlayerUnknown’s Battlegrounds este live! Totusi, se pare ca aceasta a creat mai multe probleme decat sa rezolve ceva, probleme ce, ne promit producatorii, vor fi rezolvate in cel mai scurt timp posibil. Sa speram ca asa va fi.
PUBG Corp se pare ca a schimbat directia ultimelei actualizari anti-hackeri, aceasta actualizare provocand mai multe probleme, in special crash-uri. Studioul a declarat in acest weekend ca nu va reveni la corectarea prea masiva a acestui patch ”pentru a continua sa blocam hackerii eficient ”, dar se pare ca situatia este mai rea decat s-au asteptat prima data. Un lucru pe care multa lume nu l-a privit cu ochi buni.
Cat despre toata situatia cu Region Lock si Hackeri, haide sa recunoastem ca probleme au fost si inca sunt cu toata aceasta poveste. Poate in Europa nu erau chiar asa mari, dar in America de Nord era dezastru. Jucatori din China care (nu suntem discriminanti dar avand in vedere ca nu joaca fair play nu e chiar corect) vorbesc urat, evident in limba lor, sunt peste tot si nu este chiar placut sa joci cu astfel de coechipieri, indiferent cat ai zice ca nu te deranjeaza, te deranjeaza. Clar. Cel putin pe mine.

Si imi aduc aminte de unul din videoclipurile de pe youtube pe care le urmaream zilele trecute, in care un jucator din Statele Unite ale Americii a cazut intr-o echipa cu 3 chinezi. In afara faptului ca i-au adresat cuvinte urate, au si incercat sa ii faca felul, cand au vazut ca nu pot (pentru ca jucatorul este bun), au apelat la tot felul de tactici nu tocmai placute, au inceput sa dea indicatii altor jucatori despre unde este, ce face, ce arme are (omul facea si stream). Ironia totusi in cazul respectiv a fost ca acesta a castigat in ciuda tuturor cuvintelor rele si incercarilor celorlalti „coechipieri”. O situatie pana la urma care pare comica dar nu este deloc.
Locked

Return to “News”