[PUBG] Despre PUBG Mobile

Locked
User avatar
Fadded.
Membru
Membru
Posts: 212
Joined: 5 years ago
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Status: Offline

5 years ago

1. PUBG oficial pe mobil
100 de parașutați jucători pe o insulă de 8x8 km la distanță pentru o victorie-ia-toate-showdown. Jucătorii trebuie să localizeze și să-și scape armele, vehiculele și consumabilele proprii și să învingă pe fiecare jucător într-un câmp de luptă bogat grafic și tactic, care forțează jucătorii într-o zonă de joc în scădere. Pregătește-te să aterizezi, pradă și să faci tot ce-ți trebuie pentru a supraviețui și a fi ultimul om în picioare!

2. Grafică de înaltă calitate și audio HD
Motorul puternic Unreal 4 creează o experiență vizuală cu jaw-dropping, cu efecte detaliate, efecte realiste de joc și o hartă HD masivă pentru Battle Royale. Simțiți-vă că sunteți în grosul acțiunii, pe măsură ce jucați cu sunet de înaltă calitate, efecte sonore 3D imersive și sunet surround 7.1 canale.

3. Arme Realiste
Un arsenal de arme de foc, arme de foc, arme de corp și aruncătoare cu balast realist și trasee de călătorie vă oferă opțiunea de a trage, de a bate sau de a vă incinera adversarii. Îți plac tigaia? Avem tigaia.

4. Călătorie în stil
Commandeer o varietate de vehicule, inclusiv masini, camioane, motociclete, și bărci pentru a vâna în jos pe vrăjmașii voștri, rasă-le la zona de joc sau de a face o evadare rapidă.

5. Team Up cu prietenii
Supraviețui bătălia cu prietenii tăi. Invitați și colaborați cu prietenii, coordonați planul de luptă prin chat vocal și configurați ambuscada perfectă.

6. Mediu de joc echitabil
Mecanismele puternice anti-înșelătoare asigură un mediu distractiv și echitabil pentru toți jucătorii PUBG MOBILE.
Locked

Return to “News”