[Auto/Moto]Tesla Model 3 cu 150 KM AUTONOMIE???

Locked
User avatar
canceru
Administrator
Administrator
Posts: 2294
Joined: 8 years ago
Location: UK
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times
Zodiac:
Age: 46
Contact:
Status: Online

4 years ago

Image

Cine spune că Elon Musk nu este un geniu, ar trebui să analizeze următoarea speță. Și ca să clarificăm de la început, vom vorbi în dolari canadieni.

În Canada, mașinile electrice trebuie să aibă un preț de bază mai mic de $45,000 pentru a putea beneficia de prima de la stat de $5,000 pentru astfel de vehicule. Asta nu înseamnă că nu îți poți achiziționa o versiune mai potentă sau mai dotată ce depășește acest prag (dar să nu depășească $55,000) și să nu beneficiezi de reducere, dar prețul versiunii de bază trebuie să fie obligatoriu mai mic de $45,000.
Tesla Model 3 Standard Range Plus costă în Canada $53,700, ceea ce înseamnă că nu poate beneficia de acel bonus financiar. Soluția lui Musk? Să ofere o versiune de bază a lui Model 3 cu o autonomie limitată din software la 150 km ce costă, ați ghicit, $44,999. Asta permite versiunii de $53,700 cu autonomie de 386 km să profite de portița legală și să coste doar $48.700 cu prima de la stat.
Producătorul american nu trebuie să vândă niciun exemplar de bază pentru a se putea califica, doar să îl ofere la vânzare. Și pentru a împiedica pe oricine să cumpere o Tesla Model 3 cu autonomie de 150 km, mașina este disponibilă doar pe comandă specială la dealeri, nu și prin comandă online. Teoretic, autonomia poate fi deblocată retroactiv, dar va costa $8.701, fix diferența dintre cele două versiuni, iar dacă vrei să o duci la „un băiat care se pricepe la calculatoare”, pierzi garanția.
Sursa: superspeed
Image
Image
Image


Nu Deschide :45:

[spoiler]Image[/spoiler]
Locked

Return to “Auto/Moto”