[Auto/Moto] Mercedes continua expansiunea gamei AMG

Locked
User avatar
Rusu Radu
Moderator
Moderator
Posts: 2017
Joined: 8 years ago
Location: Dozer
Has thanked: 21 times
Been thanked: 7 times
Zodiac:
Age: 24
Contact:
Status: Offline
Jamaica

4 years ago

Mercedes continua expansiunea gamei AMG. El este noul CLA 35 Shooting Break si are 306 CP sub capota

Image
  • Noul membru al familiei AMG
  • Motor turbo de 306 CP
  • Sistem de infotainment MBUX cu ceasuri de bord AMG
Constructorul german de automobile a publicat primele informatii oficiale si imagini cu cel mai nou membru al familiei AMG. Este vorba despre CLA 35 Shooting Break.

Mercedes-Benz prezenta in urma cu aproape doua luni singurul hot coupe compact cu patru usi premium din lume. Pe scurt, era vorba despre modelul CLA 35 4Matic, cu care publicul larg a facut pentru prima data cunostinta cu ocazia Salonului Auto de la New York.

Image
Acum, producatorul din Stuttgart le pune clientilor la dispozitie o noua versiune a aceluiasi model. Ne referim aici la proaspatul CLA 35 Shooting Break, propulsat de acelasi motor turbo de 2.0 litri cu 306 cai putere si 400 Nm cuplu.

Ca sa-l descriem altfel, un break cu apucaturi de hot-hatch, care poate atinge 100 de km/h in 4.9 secunde, inainte ca acul vitezometrului sa se opreasca la 250 de km/h.

Image
Inginerii au crescut rigiditatea sasiului, au recalibrat suspensia, directia a fost la randul ei imbunatatita iar sistemul de franare este acum mai performant avand etriere fata cu patru pistoane si discuri de 350 milimetri.
Image
Din punct de vedere estetic, noul Mercedes-AMG CLA 35 Shooting Break vine cu o grila frontala specifica, cu accente cromate pe ici pe colo, jante cu diametrul de 18 inch, o aripa spate montata deasupra hayonului, un splitter fata, praguri, bara spate cu difuzor de aer incorporat si doua terminatii generoase pentru sistemul de evacuare.
Image
Lista cu dotari optionale include si cele doua pachete AMG Night Package si AMG Aerodynamics, dar si un set de jante pe 19 inch disponibile in doua culori si finisaje.
Image
La interior avem o tapiterie in doua culori, ornamente negre cu finisaj lucios, accente metalice, pedale din otel inoxidabil, covorase specifice gamei AMG si sistemul de infotainment MBUX cu ceasurile de bord AMG.

Pana in acest moment, reprezentantii Mercedes-Benz nu au precizat nimic despre lansarea oficiala a acestui model.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Viaţa însăşi este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăieşti ca pe ceva magic.


©Rusu Radu

2024 CSGAMERS IS HERE
Locked

Return to “Auto/Moto”