[PUBG] Termenii și condițiile actualizate începând

Locked
User avatar
Rusu Radu
Moderator
Moderator
Posts: 2018
Joined: 8 years ago
Location: Dozer
Has thanked: 21 times
Been thanked: 7 times
Zodiac:
Age: 24
Contact:
Status: Offline
Jamaica

4 years ago

Bună jucători,

Dorim să vă anunțăm că vom adăuga și revizui criteriile referitoare la Contul Global în Termenii și condițiile pentru a informa mai bine jucătorii despre registrul Contului Global și termenii acestuia.
Vă rugăm să consultați mai jos pentru mai multe detalii.

1. Ce va fi revizuit?
Condiții de furnizare a serviciului PUBG LITE
2. Programele relevante
Revizuirea Termenilor de serviciu va intra în vigoare începând cu data de 08/08 2019
Până la intrarea în vigoare a Termenilor și serviciilor revizuite, Termenii și condițiile anterioare vor rămâne în vigoare.
3. Detalii despre revizuire
AS-IS (19.01.10)
TO-BE (19.08.22)
DACĂ ACORDĂ CONDIȚII DE SERVICII SETATE FORTA ÎN ACEST ACORD, selectați „ACCEPTARE” pentru a instala Jocul și pentru a indica acceptarea acestor termeni și înțelegerea condițiilor de utilizare a jocului.
DACĂ NU ACORDĂȚI CONDIȚIILE DE SERVICII SETATE PENTRU ACEST ACORD, selectați „NU ACCEPTĂ” și COMPANIA nu vă va acorda Licența (definită mai jos) Jocului.
1. Cont
Trebuie să înregistrați un cont global PUBG (un „Cont”) pentru a utiliza Jocul și Serviciul. Crearea și utilizarea contului sunt supuse următoarelor condiții.
Compania, în principiu, va aproba înregistrarea contului în condițiile în care nu aveți nicio înregistrare de restricții la serviciul Companiei. Dacă vă creați un Cont pentru prima dată, vi se poate cere să vă indicați vârsta și trebuie să îndepliniți criteriile de vârstă atât pentru utilizarea Jocului, cât și pentru Serviciu. Dacă sunteți un copil minor, Compania poate interzice crearea contului sau vă poate cere acordul părinților sau al tutorelui legal. Nu puteți crea sau utiliza un Cont în numele unei persoane juridice sau în scop comercial.
Când creați sau actualizați contul dvs., trebuie să furnizați informații corecte și actualizate care vă sunt personale, cum ar fi data nașterii, adresa de e-mail, etc. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice problemă care poate apărea din cauza informațiilor inexacte furnizate . De asemenea, recunoașteți că Compania își rezervă dreptul de a vă rezilia dreptul de a utiliza serviciul nostru de cont și joc atunci când informațiile furnizate de dvs. sunt inexacte sau nu sunt actualizate. Păstrarea și utilizarea informațiilor dvs. personale vor fi controlate și reglementate de Politica de confidențialitate a companiei.

Sunteți responsabil să vă asigurați contul și istoricul de utilizare al acestuia (inclusiv istoricul achizițiilor) și informațiile de autentificare. Compania nu va fi răspunzătoare pentru nicio problemă legată de Contul dvs. și istoricul de utilizare și informațiile de conectare, în condițiile în care nu există acțiuni intenționate sau neglijență gravă din partea Companiei. În cazul în care veți conștientiza sau suspecta în mod rezonabil orice încălcare a securității, inclusiv fără limitare orice pierdere, furt sau dezvăluire neautorizată a informațiilor de autentificare, trebuie să anunțați imediat Compania.
Puteți să vă închideți contul în orice moment prin intermediul site-ului nostru oficial și, odată ce contul dvs. va fi încheiat, informațiile și istoricul serviciilor dvs. (toate datele legate de joc, inclusiv moneda jocului, niveluri, elemente și caractere) vor fi șterse. Compania nu va fi răspunzătoare pentru daunele cauzate de dvs. decât dacă există o neglijență intenționată sau gravă din partea Companiei.
Compania își rezervă dreptul de a suspenda sau de a rezilia contul dvs. la discreția sa dacă încălcați oricare dintre termenii din prezentul acord.
Condiții de furnizare a serviciului PUBG LITE
Mulțumesc.

LITE DE BATTLEGROUNDS PLAYERUNKNOWN
Viaţa însăşi este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăieşti ca pe ceva magic.


©Rusu Radu

2024 CSGAMERS IS HERE
Locked

Return to “News”