[Sanatate] Siropul de usturoi, de 10 ori mai bun decât penic

Se vor posta doar lucruri legate de sanatate !
Locked
User avatar
LaUR SNG
Fondator
Fondator
Posts: 9038
Joined: 8 years ago
Location: SNAGOV
Has thanked: 11 times
Been thanked: 6 times
Zodiac:
Age: 21
Contact:
Status: Offline
Romania

4 years ago

Siropul de usturoi, de 10 ori mai bun decât penicilina – Se prepară acasă, foarte ușor .

Image

Siropul de usturoi de 10 ori mai eficient ca penicilina, se face acasă super simplu – Acest elixir este accesibil tuturor si este foarte usor de preparat din ingrediente ieftine.

Ingredientele sale puternice sunt usturoiul, mierea și cidrul din oțet de mere. Siropul de usturoi iti intareste sistemul imunitar, iti scade tensiunea si reduce nivelul de colesterol „rau” din corp. Amelioreaza simptomele racelilor si infectiilor si durerile provocate de artrita sau guta. Fitonutrientii din cidrul din otet de mere previn cancerul si crampele la nivelul picioarelor.

Ingrediente: 8 căței de usturoi curățați și ușor zdrobiți / 200 ml miere / 200 ml cidru din oțet de mere.

Cum trebuie să procedezi? Tot ce trebuie să faci este să adaugi mierea și oțetul de mere peste usturoi, după care mixează amestecul la viteză maximă timp de 15 secunde. Compoziția formată se păstrează într-un borcan, la frigider timp de 5 zile. După acest timp, siropul este gata, ai grijă însă să amesteci totul în fiecare zi.

După ce elixirul este gata, în fiecare dimineață, adăugă două lingurițe de sirop într-un pahar cu apă și bea imediat cum te-ai trezit, pe stomacul gol.

Siropul de usturoi, tratamentul minune de 10 ori mai eficient decât penicilina.


Din ce în ce mai mulți oameni au început să aibă tot mai multă încredere în tratamentele naturiste, pentru că în general, acestea nu au efecte adverse asupra organismului. Există un amestec de ingrediente simple, care are efecte senzaționale asupra sănătății.

Este vorba despre siropul de usturoi, despre care se spune că este de zece ori mai eficiente decât penicilina, ba chiar ține cancerul la distanță. Oricine poate prepara acest elixir natural, pentru că se face doar din ingrediente ieftine.

Siropul de usturoi întărește sistemul imunitar, scade tensiunea și reduce nivelul de colesterol „rău” din corp, conform girly.ro. Mai mult decât atât, acesta ameliorează simptomele răcelilor și infecțiilor, dar și durerile provocate de artrită sau gută.



sursa : [Please login or register to view this link]
„Iubiti totul cu toată inima ... căci viața se termină când vrea ea si pe nepusă masă !” – LaUR SNG

https://photos.app.goo.gl/WbQsF4C9QfvDvWSo6

Curios ? Nu il deschide :13:

[spoiler]Image[/spoiler]
[spoiler]Image[/spoiler]

https://www.facebook.com/10043517804227 ... 039605115/
Locked

Return to “Sanatate”