[Stiri IT] Orange lansează YOXO – abonamentul digital

In aceasta sectiune veti gasi ultimele stiri si noutati despre IT !
Locked
User avatar
Rusu Radu
Moderator
Moderator
Posts: 2017
Joined: 8 years ago
Location: Dozer
Has thanked: 21 times
Been thanked: 7 times
Zodiac:
Age: 24
Contact:
Status: Offline
Jamaica

4 years ago

Orange lansează YOXO – abonamentul digital


Nu știu dacă are legătură cu carantina asta, dar Orange s-a sincronizat perfect cu evenimentele. Ieri am primit o notificare despre noul lor abonament – YOXO.
Image
Operatorul telecom se laudă că este primul abonament digital care îi permite utilizatorului să facă regulile proprii. Bonus, nu are nici perioadă minimă contractuală, deci poți decide să îl închizi când dorești tu. Momentan, abonamentul este disponibil exclusiv cliențiilor Orange, fie ei abonați sau utilizatori cartelă PrePay, în aplicația mobilă dedicată, pentru iOS sau Android.

Acest abonament digital oferă clienţilor control şi flexibilitate, dar şi posibilitatea de a-şi gestiona în orice moment atât resursele cât şi costurile. Clienţii pot adăuga resurse suplimentare atunci când au nevoie, iar plata acestora se realizează digital, în mod automat la fiecare 30 de zile, folosind cardul bancar înregistrat în aplicaţie. La finalul lunii, pentru datele neconsumate aceştia primesc bani înapoi, fie sub formă de reducere pe factura următoare, fie direct pe card, în cazul în care se doreşte renunţarea la abonament.

De la crearea contului, la achiziţia de extra date şi opţiuni sau chiar anularea abonamentului, totul se poate realiza prin intermediul aplicaţiei, eliminând astfel nevoia de a merge într-un magazin fizic. Iar pe [Please login or register to view this link] găsiți detalii suplimentare.

Nu știu dacă voi sunteți interesați de ofertă, dar eu mă gândesc serios să trec cartela din smartwatch-ul lui prâslea pe așa ceva. Dar după ce reîncepe școala, că momentan e cu mine all day long…
Viaţa însăşi este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăieşti ca pe ceva magic.


©Rusu Radu

2024 CSGAMERS IS HERE
Locked

Return to “Stiri IT”