Page 1 of 1

[Anime] Hotarubi no Mori e

Posted: Fri Nov 19, 2021 4:09 pm
by Lavy78
- Nume: Hotarubi no Mori e
- Gen: Dramă, Romantism, Supranatural
- Descriere: Intrigata de povestea unui zeu al muntelui, Hotaru Takegawa, în vârstă de șase ani, își pierde drumul în pădurea antică în timp ce își vizitează unchiul. Epuizata și disperata după ajutor, Hotaru este încântata să găsească un spirit al pădurii mascat pe nume Gin. Ea învață pe calea grea că nu ar trebui să atingă băiatul, altfel el ar dispărea. În ciuda acestui fapt, Gin o conduce pe Hotaru afară din pădure și o avertizează să nu se mai întoarcă niciodată, dar ea promite că va veni din nou cu un cadou.
Fără să acorde atenție cuvintelor sale de avertizare și, în ciuda faptului că sunt despărțiți atât de distanță, cât și de planurile existenței, Hotaru și Gin devin prieteni apropiați, pe măsură ce ea îl vizitează în fiecare vară. Cu toate acestea, relația și hotărârea lor sunt puse la încercare, atunci când sentimentele romantice intră în conflict cu unica regulă.
Bazat pe manga cu același nume a lui Yuki Midorikawa, Hotarubi no Mori e este o poveste despre prietenie și compromis a doi oameni care nu ar fi trebuit să se întalneasca, pe măsură ce viețile lor devin încrucisate fără speranță.
- Vizionare:
  • ROMANA: [Please login or register to view this link]
    ENGLISH: [Please login or register to view this link]
- Imagini:

[video][Please login or register to view this link][/video]

Image