[Stiri] Țările din cadrul G7 avertizează Rusia că vor exista

Știri mondene si de actualitate
Locked
User avatar
LaUR SNG
Fondator
Fondator
Posts: 9038
Joined: 8 years ago
Location: SNAGOV
Has thanked: 11 times
Been thanked: 6 times
Zodiac:
Age: 21
Contact:
Status: Offline
Romania

2 years ago

Țările din cadrul G7 avertizează Rusia că vor exista “consecințe masive și costuri severe”, în cazul în care Vladimir Putin decide să atace Ucraina.
În cadrul unui summit organizat la Liverpool, membrii G7 au anunțat că rămân uniți împotriva deciziei Moscovei de a mobiliza trupe militare la granița cu Ucraina și au cerut retragerea acestora. De asemenea, reprezentanții G7 au avertizat că orice acțiune militară împotriva Ucrainei va avea “consecințe masive și costuri severe”.

”Rusia nu ar trebui să aibă nicio îndoială că o nouă agresiune militară împotriva Ucrainei va avea consecințe masive și costuri severe. Reafirmăm angajamentul nostru neclintit față de suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei, precum și dreptul oricărui stat suveran de a-și determina propriul viitor”, se arată în proiectul de declarație, citat de Reuters.

Grupul G7 (inițial G8) a fost înființat în 1975 ca forum informal reunind liderii principalelor națiuni industrializate din lume. Întrucât Uniunea Europeană nu este un stat membru suveran, ci o organizație supranațională unică, ea face parte din ”Grupul celor șapte” (G7), dar nu apare în denumire și nu își asumă președinția rotativă a G7.

Grupul celor șapte reunește următoarele țării:

Canada
Franța
Germania
Italia
Japonia
Regatul Unit
Statele Unite.



Sursă: Reuters.
„Iubiti totul cu toată inima ... căci viața se termină când vrea ea si pe nepusă masă !” – LaUR SNG

https://photos.app.goo.gl/WbQsF4C9QfvDvWSo6

Curios ? Nu il deschide :13:

[spoiler]Image[/spoiler]
[spoiler]Image[/spoiler]

https://www.facebook.com/10043517804227 ... 039605115/
Locked

Return to “Stiri”